torsdag 10. februar 2011

Kreativ torsdag.

Jeg har blitt syk , noe som passer meg veldig dårlig ettersom jeg må på visning i morgen, og jeg måtte avlyse alle sosial planene mine. Jeg er pottetett i nesa, vondt i hue, og over alt, så i morgen blir det en kjapp tur til Moss og rett på sofaen for å håpe på bedre tider til mandag!

 Men i dag har jeg hatt litt overskudd ( i en 1 timeish ), og brukt mine kreative evner til å gjøre ferdig et prosjekt og begynt på et annet og jeg hentet pakken med garn :D

For en stund siden fant jeg disse søte skoene , syntes de er kjempe sjarmerende.

Men jeg ville gjøre noe mer ut av de , så jeg tok en tur i kjelleren og fant noe gammelt papir og limte på platen
                                                    satt på en sløyfe og   simsalabim eller noe i den duren :
Søtt, jeg skal henge den på veggen hjemme hos mamma, jeg holder nemlig på å fikse litt i huset og denne stilen passer perfekt ettersom vi bor ( jeg bor jo på en måte alltid hjemme) i et generasjons hus det aldri blir eller har blitt kastet noe i , hun bare vet det ikke enda , hihi.

Over til neste prosjekt , mamma jobber i barnehage og med barnhage følger det også mange kurs, før jul var hun på et vær kreativ med barn krus ( jeg husker ikke helt hva det heter ) der de lagde figurer samt ting å tang med ostevoks. Jeg blir lett fascinert av ting , og ba mamma kjøpe ostevoks med seg hjem så jeg kunne prøve. OG DET VAR KJEMPE GØY, jeg lagde en blomst med perler! det er veldig lett å forme og enkelt å bruke , blomsten min var kanskje litt vel vinglete , men er iallefall laget med kjærlighet , er ikke det det viktigste?? :)


Før hodepinen og slappheten slo inn igjen gikk jeg på butikken for å hente pakken med garn fra sparkjøp 
salg vet dere :) 


jaja, man burde strengtalt ha en plan med garnet man kjøper , men assa , det var jo salg! jeg skal i allfall lage et par høye tøfler til meg selv, siden ingen andre gidder , hehe.

5 kommentarer:

 1. Skikkeleg flott skobilete!
  Og garn - kan me få nok av det?! ;o)
  Ynskjer deg god betring og flott helg.
  Siri

  SvarSlett
 2. Så stilig bilde, slike er trivlige på veggen.
  Garn er alltid fint å ha.

  SvarSlett
 3. Ja, tror det passer godt på veggen hos mamma :)
  Ikke sant , man må jo slå til når det er salg :)
  Takk takk :)

  Ønsker dere begge en fin helg :)

  SvarSlett
 4. Wow for et hærlig bilde ;)
  Det va kjempe stilig ;)

  SvarSlett
 5. Så utrolig stilig og kreativt med den skoen :D Det falt virkelig i smak :)  Sandra - http://lovethebeautifulthings.blogspot.com/

  SvarSlett